Emmy van Ekelen

mr. E.P.E. van Ekelen
Advocaat, mediator en overlegscheidingsadvocaat

Van Ekelen & Poort Advocaten & Mediators
Paradijslaan 32
5611 KN Eindhoven

Telefoon: + 31 (0) 40 220 05 00

E-mail: vanekelen@vanekelenpoort.nl
Website: www.vanekelenpoort.nl

Emmy van Ekelen

Als advocaat en mediator ben ik inlevend en oplossingsgericht. Onderhandelen over creatieve oplossingen die voldoen aan de behoeften en doelen van mijn cliënten is een van mijn sterke punten.

Mijn doel? Dat is cliënten helpen hun scheiding op een verstandige én respectvolle manier op te lossen. Zodat ze belangrijke relaties kunnen beschermen in een periode van hevige emoties, met zo min mogelijk emotionele en financiële onrust.

Ik heb uitgebreide ervaring met cliënten uit alle inkomensgroepen en met allerhande soorten problemen, van eenvoudig tot zeer complex. Hierdoor heb ik geleerd te focussen op wat voor mijn cliënten essentieel is. Zoals bescherming van hun kinderen en de relatie met hen, behoud van hun bedrijf, langdurige financiële zekerheid en een goede relatie met hun ex-partner.

Ik geloof in het coachen en zelfbewust maken van mijn cliënten, via een scheidingsproces dat ze met succes voorbereidt op de toekomst. Dat doe ik door een veilige en ondersteunende omgeving te bieden. Zélfs wanneer de emoties hoog oplopen en de cijfers ingewikkeld zijn.