Chantal Dekkers

mr. C.J.W.F. Dekkers
Advocaat, mediator en overlegscheidingsadvocaat

dlb advocaten
Heuvelring 41
5038 CJ Tilburg

Telefoon: +31 (0) 13 207 07 40
Fax: +31 (0) 13 207 07 45

E-mail: chantal@dlb-advocaten.nl
Website: www.dlb-advocaten.nl

Chantal Dekkers

Een scheiding of uit elkaar gaan is lastig. Los van alle emoties moet er veel geregeld worden. Graag help ik hierbij. Mijn drijfveer is om mensen in een scheidingssituatie te begeleiden naar een passende oplossing met respect voor ieders belangen én, in het bijzonder, ook die van de kinderen. Een gezamenlijk gedragen oplossing is een duurzame oplossing.

In mijn bijna 20 jaar ervaring als advocaat heb ik gezien dat procedures een enorme impact hebben op alle betrokkenen. Ook geeft een juridische uitspraak zeker niet in alle gevallen een echte oplossing. Daarom werk ik graag samen binnen een overlegscheiding naar een gezamenlijke en duurzame oplossing.

Binnen een overlegscheiding spannen alle betrokkenen, de partners én teamleden, zich in om de scheiding tot een goed einde te brengen. De scheiding verloopt hierdoor op een respectvolle en integere wijze. Het proces is open en transparant. Overlegscheidingsadvocaten werken mét elkaar in plaats van tegen elkaar om de beste regeling voor de partners te treffen. De lijnen zijn kort en het proces verloopt vlot. Een besparing van kosten, tijd en voorkomt escalerende verhoudingen. Daarom geloof ik in deze werkwijze. Trouwen doe je samen, maar scheiden doe je ook samen. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn! Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op.